When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Vejret i Danmark i portalen METEOPROG er repræsenteret af prognosekort, meteogrammer, vejrmeldingstabeller for mere end 9000 byer, inklusiv 112 byer i Danmark som er beregnet af numerisk vejrmeldingstabeller.

Datamaskinmodellering er udført af Ukrainsk center for økologiske og vandprojekter (USØVP). Siden Tsjornobil ulykker er specialister fra dette center engageret i projekter i stor målestok for matematisk modellering af miljøet sammen med de ledende videnskabelige centre i EU, USA og Rusland.

Portalen Meteoprog bruger moderne videnskabelige udviklinger i regnemeteorologi og giver den enestående service i Ukraine, nemlig detaljert fremstilling af Portalen Meteoprog bruger moderne videnskabelige udviklinger i regnemeteorologi og giver den enestående service i Danmark, nemlig detaljeret fremstilling af vejrmelding, til de interesserte brugere.

Prosjekt METEOPROG er realiseret med forende kræfter af internetselskab FanMedia og USØVP.

Ukrainsk center for økologiske og vandprosjekter (USØVP) er grundlagt i 1999 af Akademi for teknologiske kundskaber i Ukraine og medarbejdere ved Institutt for datamaskin- og systemproblemer ved National videnskabelig akademi i Ukraine som videnskabelig, ingeniør- og informationscenter som spesialiserer sig i udvikling af programsystem i afgjørelsestøtte for vejrmeldingproblemer, hydrologisk elve- og flomregime, kystconedynamik, forurening, udstrålingssikkerhet, økologisk management, styring af vandsystem.


METEOPROG.DK

Kontakter

e-mail: info@meteoprog.com

tel. +38 044 206-11-70